Söndag!

Ja så gick den här helgen också, i fredags var vi som sagt på vinkväll hos syrran ( himla god pizza),men bara jag o Marie gick vidare. Hade lite kul.Mådde inte så bra när jag kom hem på natten,( tack Anders för skjutsen) Ska inte nämna vart det hamna. Ha ha .Detta brukar aldrig hända mej, men min kropp e inte i ett normalt tillstånd. I lördags var vi hos Maria o satt där o ompa oss med våra cementskallar. Usch!
Nu ska snart kvinnan flytta ,lagom till glöggfesten, men vi får ta det lugnt, så vi kan hjälpa till.
Idag tog vi en lång promenad o kika nere på stan och det slog oss, herregud det e ju snart jul.Huvva! Massa tomtar o tjafs!
Annars har helgen varit lugn, facebook är väldigt kul just nu förövrigt!
Måste erkänna att det e väldigt tomt i huset när inte Jonas e hemma. Men jag vet att han har det bra hos alex!!

Snart freeedag!!!!

Ja idag har jag äntligen fått gjort provhelsiket. Gick väl sådär antar jag? Men jag får väl göra om det i värsta fall. Den här veckan har gått fort, mycket dårskap på jobbet, där får man stå ut med det mesta . Vi har två personer som e mycket svåra att ha att göra med.Inte lätt alla gånger men som tur har jag Marie! För övrigt kan det kvitta. Vi jobbar nämligen på " restaurangen som Gud glömde". Man får inte säga vad man tycker , man ska helst inte vara kvinna, man ska väldigt gärna vara intresserad av fotboll och en visst land, man får inte ifrågasätta smak. Vafan vi jobbar ju på en restaurang!! Och så till råga på allt ska vi ha ett glatt fejs utåt sett. Det är inte så lätt alla gånger. Men jag tror vi fixar det?
Imorgon kommer den nye ägaren o vi ska skriva under vårt avtal, ska bli kul med en sansad männska som styr. För man känner verkligen att han är det. Kanske ska sätta upp kort på honom också bredvid VD:n i vår idolhörna.
Sen när detta är gjort ska vi ha ett bitchmöte o vräka ur oss allt som e så hejdlöst fel. Det e vid såna möten som folk gråter o säger upp sig. Nog om detta
Fredagen skall bli kul, vi ska till syster yster o hinka i oss vin o tjöta.Jonas ska till sin syster o umgås det känns bra, jag tror dom behöver varandra i det här läget. Mina tre underbara barn, älskar er över allt annat på jorden. Fast det vet ni redan!
Fick nys om att det vankas pizza hemma hos syster, det kanske e första gången den ugnen e igång? Vad vet jag? Tjingeling

Vuxet !!!

Ja idag har jag alltså gjort nåt väldigt vuxet, jag har köpt en egen lägenhet ! Det känns nästan som när man skulle flytta hemifrån för första gången. Pirrigt!! Hur ska väl jag fixa allt med detta ? Men syrran peppar hon e en riktig " pepparkaka". Ja det e tur att jag har henne och alla andra underbara människor i mitt liv, jag e iallafall inte ensam. Det känns bra att prata av sig om eländet till dom som orkar lyssna. Allt e som det e o inget att göra åt. Men fan vad jag e förbannad på allt emellanåt , hur kan man göra varann så illa? Har jag vart en totalt blind idiot?? Jag det kan man fundera ihjäl sej på ibland. Nä, bort med alla negativa tankar nu ska jag tänka ut vad jag ska inreda lägenheten med. En sak e redan klar Jonas otroligt vackra målningar ska få pryda vårt nya hem såklart. Det e synd att det e så långt kvar till Ikea kommer att finnas här, där e ju jag gärna en stammis. Ja imorrn bär det av ut till Maria, ska hjälpa henne att packa inför hennes stora flytt, den kvinnan har en hel del grejer kan nämnas!!!



Jonas konsverk!!!!
.


image10

Jaha

Då sitter man här , halvgammal o singel. Ja man har nog levt ett allför skyddat liv men nu e det andra bullar som gäller. I lördags skulle jag o min syster byta däck på hennes bil.Det kan ju fan inte va så svårt? ( hennes kommentar) Men det va lite svårt att få loss bultarna, faktiskt väldigt svårt! Men i samma ögonblick kom där en gentleman som hjälpte oss. Fast han blev lite nervös när jag fråga systern om hon hade dragit handbromsen? Näää det behövs väl inte? Nä nääää?  Ja där stod vi med tindrande ögon när han åla runt på golvet i sina finbyxor, tack Lennart tack! 
När vi nästan var färdiga kom en vakt från " tre lingon" o sa att larmet hade gått. Vaaa sa Syster vi har ju bara vart här en halvtimme, (lite ljug)  vi har inte gjort nåt. Så han ville se leg, (nä sa regina jag har inte rakat dom på ett ta). men körkort gick bra.
Inte nog med det så precis när vi skulle åka ärifrån gick det förbaskade larmet en gång till men då pep vi iväg som en avlöning fortare än fortast. Han va ju inte ens snygg!

Ja så nästa lektion tror jag blir hur man tankar en bil, o då e det kanske jag som ställer frågan " måste man skruva upp tanklocket?"

Fortsättning följer i mitt nya vuxen liv, kan tänka mej en kurs i Hur man åker tåg? Vad e hemförsäkring?,Vad e boxer?,Hur man tvättar i en tvättstuga?,Vad kostar en liter mjölk?

RSS 2.0