Söta!!



Har bestämt mej för att inte skriva så mycket varje gång, så det blir korta inlägg framöver!

Linda o Elliot har varit o hälsat på, han e ju så söt denna unge. Synd att man har missat en sån stor del av hans liv men inget att göra åt det. Ett sånt litet yrväder, hopp o lek hela tiden men när det var Bolibompa satt han som förstenad, Ha ha goding!! Fick present av den lille mannen. En tavla gjord med vatten färg, väldigt mycket vatten kan jag tillägga, så charmigt!!

Och att kunna flirta e väl en bedrift!!





Här e en till som e bra på att flirta!!!!

 
Cosmo (politan)




Julefrid!!



Jaha, så var då julen över o förbi, allt går med blixtens hastighet. Man planerar o fixar o vips e det över. Det har varit en trevlig jul, lugn o skön inget stress hit o dit. Barnen nöjda med sina julklappar (eller vissa inte) men det går vi inte in på här!  Annette var iallafall gladast över sina paket!!




 Väldigt kul att ha barnen hemma så länge o få rå om dom ordentligt. Ja det känns bra!!
Och sedan få besök av självaste Amy Winehouse e inte heller fy skam






Nyår firade vi hemma hos broder Benny o Annette. Så god fisksoppa finns inte, tänk att hon var en sån jäkel på att laga mat.





Sedan kom Januari o jag fyllde år, 45 närmare bestämt. Detta firade vi med att gå på Mortens! 10 heltokiga kvinnor med tjöt o skratt hemma hos mej, hur kul som helst. Fick många presenter o blommor o för att inte tala om den fruktansvärt snygga fågelholk Janne snickrat ihop till mej. Tyvärr uppstod ett visst blodvite o en liten bit av tummetotten rök men vad gör man väl inte, va?? Väldigt fin var den iallafall, o jag blev så glad!










Tja, vad har hänt mer, jo min kära syster har blivit kär, så in i hoppsan kär o det e ju mysigt. Men visst saknar jag henne men sån får man inte vara, det e dumt o egoistiskt. Jag e faktiskt väldigt glad för hennes skull o grabben i fråga e hur trevlig som helst, inget att klaga på där,nä nä!  Enda felet e ju att han aldrig äter i vår restaurang men vi ska nog tjöta dit honom!!

Måste oxå säga grattis till brorsans tös Emelie, så ambitiös o duktig. Politisk sakkunnig i EU parlamentet. Lycka till bland högdjuren i Bryssel, jag vet att du fixar detta precis som allt annat. Jag e såå stolt över dej!!  Måste tillägga att jag e hennes fadder! Hmm?!




RSS 2.0