Livet går vidare!

Ja vad ska man väl säga? Allt kan hända i ens liv, man vet aldrig vad som väntar bakom knuten. Ena dagen är allt tryggt o vanligt nästa dag är allt som ett virrvarr, hjärnan arbetar som en tumlare där tvätten aldrig blir torr. Usch! Men det är bara att inse fakta ,man kan ju inte bestämma vad en annan människa ska tycka eller känna. Det e bara att spotta i nävarna o gå vidare, fast inte helt lätt. It`s time to be a big girl now,and big girls dont cry.

Dagens ljuspunkt var ändå att min Alexandra var med i tv i morse, The Voice o sminka programledarna till halloween temat. Jag bara måste säga att hon e min flicka ,så duktig!


image7
image8

Phuuu !!!!

Ja så kom då äntligen fredagen till slut, när jag kom till jobbet imorse funka datorn som utav ett smärre under.Phu!
Dagen har varit ganska innehållslös, kanske tur det med tanke på gårdagen.


   

Jonas

Vilken dag!

Ja fy fasen vilken dag jag har haft. Idag e det torsdag då serveras ärtsoppa o pannkakor på mitt jobb. Jag står i kassan o först kommer en man med typ fem st extra pannkakor, jaja han va väl sugen på mycket pannkakor tänkte jag. Men sen kommer ytterligare ett par  som har typ fem extra pannkakor( de kostar 7 kr st alltså 35 kr utöver det vanliga lunch priset). Så då hade dom ju inte pengar så det räckte! Fick ett mini -frispel o sprang in i köket o läste lusen av vederbörande som hade vart snäll! Han står o e snäll o jag står i kassan o e bitch för att det kostar pengar! Och som vanligt får man bara tillbaks den här I know Nooothing minen.

Sen inte nog med det ,grejar jag lite med datorn på jobbet o vad händer jo den totallåser sig, Vad göra jo vi trycker på den lilla knappen o startar om den. Stor rysning när det e en stor knallblå skärm o inget går att göra.Fyyyfan. Ska på företagskurs o har inte tid o stanna kvar o fixa detta.Ringa data gubbar o så. Datan e kopplad med kassan så nu har vi ingen sådan imorron. känner jag mej go eller??

Iväg till kursen o allt e svårt svårt svårt, på hemvägen ska jag fixa travet( min tur den här veckan) Står i kiosken o ska ha en Harry boy, näää det har vi inte här.!! Förvånad!!???

Ja ja åker hem o e väldigt försiktig med allt som görs för man vet aldrig vad som kan hända innan den här Gudsförgjätna dagen e över!?

Jag säger bara det Thank God is friday!!! soon!

Löner!

Då har vi återigen tillbringat kvällen med att göra löner, mina kära syster o jag. Idag gick det över förväntan bra men det har funnits många mörka stunder med dett jobb. Som t ex när en människa hade varit sjuk( man ska inte va sjuk, folk förstår inte hur jäkla knöligt allt blir då) vi fatta inte hur man gjorde. Men att det skulle dras av timmar stod klart, så det blev inte mycket lön att få. Och jag kan än idag höra Reginas väsande röst " det ska fanimej kosta att va sjuk" Fast sen ramla kronan ner o den stackars sjuke fick vad han skulle. Ja det e en froktansvärd nervpress vareviga gång. Undrar när vi får komma med på lönelistan?

Har även hunnit med att promenera en sväng, har haft min gamla stegräknare idag men funkar ju inte ett jota, så som jag har travat idag o bara 4000 steg. Nä släng den åt h-v-t



Nytt liv ???!!!!

Ja för vilken gång i ordningen det vet jag inte, men nu så jädrar. Inte en endaste onyttig sak har kommit i min mun idag, plus att jag har promenerat ner till Sportlife! Visserligen från Regina men dock. Det har varit ett väldigt långt uppehåll!!! Men efteråt känns det så bra så bra.

Några ord om mej själv, är en knubbig kvinna i mina bästa år, är gift med Sören o har tre barn två egna o ett på köpet( fast hon var ett år när vi träffades så hon är praktiskt taget min hon med)

Alexandra bor i Stockholm  o går för närvarande en make-up artist utbildning( oj oj oj vad hon ska få sminka sin mamma)

Jonas är estet ut i fingertopparna o har mycket roligheter för sig.

Linda är en underbar mamma till Elliott.

Och Sören, ja han kör mest lastbil hela dagarna.

Jag själv jobbar på Pininfarina i restaurangen, där är det som att jobba i dokusåpa! Ha Ha
Händer nåt varje dag, dåligt som bra, tur e att jag har "my best workingfriend" Marie där. Annars hade det inte vart roooligt.

Åh herregud vad är det jag ger mej in på???

Ja då ska vi se om man kan få igång en sån här blogg, keine ahnung hur det funkar men skam den som ger sig. Idag har jag suttit o grejsat med facebook, fick en inbjudan av Sara (Bamsekram jag har hört om ditt tillstånd )och ja det är verkligen som ett gift. Då känner jag att jag kanske är lite gammal för att syssla med detta ,men vad faan. Shit The same!!

Just kommit mej hem från en middag med min kära syster,hon hade lagat en vrölgod lasagne( hon säger att hon e dålig på det här med mat men så icke)Så nu kommer hon inte undan nåt mer!!!
Ja vad skriver man väl om egentligen? Söndagsångesten är svår, hade gärna vart ledig i typ 2 månader eller nåt.Men men man får väl bita i det sura,För att inte tala om läxan i företagsekonomin så j-a svårt. Omsättningshastighet???? Det e väl bara o köpa hem varor när det är slut??!!!

Ja det får bli allt för idag, mer händer inte i mitt liv för närvarande.
Undra hur man laddar upp bilder??? Hmmmm

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0