Stockholm!



Ja helgen som gått har jag ju alltså varit hos mina små bäbisar i storstan.Tack vare min lilla gumsa  o Jonte som köper biljett bara sådär o skickar ett sms att packa väskan du ska komma till oss!!  Så där fruktansvärt oplanerat som inte e mej likt. Men det gick bra att åka tåg, jag klarade även detta( du klarar mer än du tror) Maries kommentar o den hjälper faktiskt. Jag e så inni helsike feg men allt jag tar mej för tror jag faktiskt att jag klarar, om än lite hipp som happ. Jag bjussar på det.

En mysig helg tillsammans med barnen vad mer kan man begära?. Vart på Jonas skola o fått guidad tur, trevligt. fast larmet tjöt som tusan när vi skulle in. Lite nervöst,hm.


Gått på stan o kollat lite i affärer,vart på konst utställning osv osv. Och även kollat på melodifestivalen, kräkts, ja det gör vi faktiskt i vår familj spottar spe över allt som hör till o ändå sitter vi där uppradade med myset i högsta hugg. Åt förresten en jättegod glass, Ben and Jerry`s, Vrålgod o vråldyr och värd varenda krona.







Var oxå på Restaurang O`Pizzicato. Åt jättegod mat o mös med vin. Jonas passa på att käka oxfile, stackarn han äter ju i princip bara skitmat nuförtiden, nudlar o annat tjafs. Så det e bäst att passa på när mamma betalar.






Fick även användning för en present jag fått av barnen, en hopfällbar väskhängare, skitfräck, fast det tog en stund innan jag förstod vad det var. Sicka grejer det finns.


                                                         


Vi var även o fika på ett ställe som heter Waynes Coffe, alltså där har dom världens godaste kaffe, måste bara rekommenderas!!






Nu luktar det återigen gott om Carinas bak!!!!



Ja vad ska man säga? Bakning e ju som sagt inte min stora grej. Jag vill så gärna men det blir ju så fel hela tiden. Förutom idag!!!! Jag tror fantamej att jag har lyckats! Tack vare söta Marie på jobbet. Bra recept o Maries bakakut i ryggen. Och det var riktigt kul, fast jag våga inte gå ifrån ugnen, satt o vaka som en liten hök, den här gången ska det inte bli fel o det blev det inte. Känner mej så himla stolt så här ska det bakas muslibullar i långa banor. Det e bara att ringa o beställa, hm!?
Sen satt jag där i soffan o njöt av det goda brödet, vad händer då? Jo Regina ringer o fullständigt skriker att det står brandbilar o poliser utanför min trappuppgång. Snacka om svettbryt, det har inte osat  ( som det gjorde sist gång) det har inte brunnit det har inte gjort nåt!! Vad e det som händer? Och just det, inget hände dom åkte därifrån efter en stund o inte ringde dom på min dörr o fråga om jag hade bakat, pust!  Blev riktigt nervös i nerverna där en stund!






                                                           En blir tårögd!!!!!



                                   

                                      


                                      Maries underbara smörgåstårta!!!

                                     



Fick oxå en glad överraskning av mina barn som jag blev nervös för, Alexandra har bokat tågbiljett till sin lilla mammi. Fan jag e ju så usel även på det. Att åka tåg alltså. Men det ska bli jättemysigt att träffa dom i helgen. Ska bara umgås o rå om varandra, har saknat det.


Ett år!!



Ja nu har det gått ett helt år här på min gata i stan, det har gått ganska så fort o jag stortrivs i min lägenhet. Det enda som e kvar att renovera är nytt köksgolv men allt får ta sin lilla tid. Har fått sålt min diskmaskin så där gapar ett tomt hål men där finns planer att fixa nåt bra även där. Har även införskaffat mej ett skrivbord på Ikea som jag satt ihop alldeles själv, e så jäkla bra på att skruva ihop saker därifrån. Om jag får säga det själv, det e nästan som att skruva ihop en C70 bara inga skruvar saknas så fixar man det.




Det är är oxå en inplanerad Köpenhamnsresa inbokad, längtar längtar!! Ska bo på ett finfint hotell så det e väl bara att packa ner baginboxen o njuta.

Längtar rejält efter mina barn, vafasen ska ni bo så långt bort för?



                                                                     
Alexandra har haft en urjobbig period med sitt arbete o då känns det för jäkligt att sitta här o inte kunna stödja allt man förmår. Men får hoppas att det löser sej inom snar framtid, man blir frustrerad när vuxna människor beter sig som dom gör. Varför inte hjälpa en stackars människa som behöver hjälp?
Idag har hon varit på jobbintervju så nu håller vi alla tummar vi har. Skulle vara så kul om hon fick göra det hon e bäst på!!
Lite bilder på vad hon har åstakommit!!
Duktiga flicka!





                                                                                               Minnie
                                         

                                                                                         Broder

        
                                                        

                                      



                                          



RSS 2.0