Pust !

Tja, då var det hela över, först balen sedan studenten. Jonas lagom förfriskad men klarade dagen bra ändå. Stackars barn det e jobbigt att ta studenten. För att inte tala om kalaset efteråt, 25 pers i vår lilla lägenhet o ca 100 grader varmt men finns det hjärterum så finns det. Skål med champagne o allt som hör till.

Sedan bar det av till systera i Stockholm, där inköptes en styck väldigt bra system -kamera för studentpengen.

Allt hade väl varit frid o fröjd med detta men så är icke fallet. Det stora äckliga smolket e att han inte kom in på den skolan han sökt. Så jäkla bittert, alla har verkligen trott att det e en baggis, men men icke. Så allt hans självförtroende befinner sej nånstans under skosulorna. Det känns så hårt, särskilt när det bara e jag o han som räknas som familj just nu. Klart syster stöttar som alltid o Alex likaså. Så surt att inte ha en plan B, men det e väl så vi ska ha det hädanefter, bara massa motgångar. Men det man inte dör av blir man stark av, eller?
Men jag tänker kämpa på för min o hans skull det e ju ingen annan som tar nåt ansvar direkt.
Nog med tråkigheter!!
Midsommar har firats med bröderna o deras
respektive. Hur trevligt som helst. Pendeln in till Liseberg, öl på Tyrolen dans runt midsommar stången( vi tittade bara) cider på hamnkrogen? eller var vi nu var någonstans? Sedan hälsa på Andrea på jobbet ,fribiljetter o åk i flume ride.Stefan väldigt väldigt blöt. Pendeln tillbaks till Kållered o käka massa god mat o nubbe. Sedan en jättekul lek med tändstickor, lite svårt att förklara men jag har tagit kort. Man ska säga ett yrke med denna sticka i munnen så typ Bananplockare kan bli analforskare, hur galet som helst men kul. Sedan övernattning o hemfärd dagen efter.
                                                     
                                 
                                                       
                             
Jasså, var det lastbilschaufför???
Trodde det var en

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0